Suffie kapt er mee

Twee reacties

Jawel, dat leest U goed: Suffie gaat stoppen, althans als Suffie. Dat is niet nieuw, Suffie bestond al een tijdje niet meer, namelijk tussen 2006 en 2010 en daarvoor had de personage Suffie het Heintje Davidssyndroom al enige tijd als een zware wolk Old Spice om zich heen hangen vanwege het feit dat hij vaker op zwart ging dan stukjes plaatste.

In de afgelopen jaren kwam ik nog even terug, onregelmatig en min of meer onder dwang van het feit dat ik zo gek was geweest een boekje te publiceren met schrijfsel van deze site.

Maar nu is Suffie klaar. Suffie heeft aan een behoefte voldaan, namelijk die van Suffie. Suffie is een mooite uitlaatklep geweest, een alter ego die alternatieve einden schiep voor reeds bestaande gebeurtenissen en al of niet geheel verzonnen verhalen tot werkelijkheid maakte.

Suffie was een goede vriend, die mij vergezelde in een virtuele werkelijkheid die soms parallel, maar niet zelden ook haaks was.

De bestaande verhalen blijven vooralsnog staan waar ze staan, de mogelijkheid van nieuwe stukjes op een andere plek is meer dan waarschijnlijk. U hoort nog....

Of misschien wel niet...

Door Suffie

Donderdag 26 Februari 2015 te 2:18 pm

Geplaatst in Mooi & Warm

twee reacties

 1. Jammer maar helaas. De afgelopen jaren heb ik genoten van je zielenroerselen en hoop ze op een andere plaats nog eens terug te zien :)

  JP

  JP

  27-02-’15 09:29

 1. Ik verwacht wél een reïncarnatie natuurlijk.. Zonder schrijven is het leven niks!

  Arnoud

  Arnoud

  (URL)

  01-03-’15 18:55

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.